Reparatie – herstellen ovens

Is uw oven defect ? Voor de herstelling kan u een beroep op ons doen. Er zijn enkele veel voorkomende storingen welke wij snel en eenvoudig kunnen herstellen.

Ventilator defect

Een slecht of niet functionerende ventilator kan uw oven oververhitten of geluidsoverlast veroorzaken. Bij een warmelucht oven zal de warmeluchtfunctie niet functioneren. Hebt u problemen met de ventilator van uw oven? Aarzel dan niet en neem contact op, wij lossen uw probleem op in geen tijd.

Verwarmingselement

Een defect in het verwarmingselement van een oven is een van de meest voorkomende defecten bij ovens. Zonder verwarmingselement is uw oven onbruikbaar. Gelukkig beschikken wij over de nodige expertise om uw verwarmingselement snel en veilig te vervangen.

Deur piept

Een piepende deur verstoord de werking van uw oven niet, maar het kan best vervelend zijn en indien dit probleem te lang genegeerd wordt kan dit tot beschadiging van de scharnieren leiden. Het smeren van de scharnieren is dan de meest voor de hand liggende oplossing. Indien nodig kunnen de scharnieren door ons vervangen worden.

Thermostaat defect

Als de thermostaat niet meer regelt, deze blijft doorverwarmen. En als iets 45 minuten op bijvoorbeeld 150 graden in de oven moet, dan heb je er niets aan als je oven tot 250 graden verwarmt, het is dan inwendig echt niet sneller klaar, maar de buitenkant is wel verbrand. Gelukkig beschikken wij over de nodige expertise om uw thermostaat snel en veilig te vervangen.

Deurglas gebroken?

Vele klanten denken dat dan de volledige deur moet vervangen worden. Gelukkig niet ! Bij de meeste ovens kunnen we het binnenste of buitenste glas van de ovendeur vervangen. Dit is veel goedkoper dan een nieuwe deur of nieuwe oven. Bovendien wordt dit vergoed door uw branverzekering (glasbreuk). Informeer gerust ook bij uw verzekeringsmakelaar.