Prijzen herstellingen elektro huishoudtoestellen

Om de prijs van een herstelling bij u thuis te bepalen kunnen wij meestal binnen het kwartier een correcte diagnose / prijsbepaling stellen. De prijs voor het herstellen van een elektro huishoudtoestel is enkel te bepalen na grondig nazicht van dit toestel. Deze is immers afhankelijk van heel wat factoren.

Herstelling van uw huishoudtoestel

Om precies te bepalen wat er met het toestel mis is, stellen wij een diagnose. Zo weten we welk onderdeel er defect is en kunnen we de herstelkosten inschatten.

In de meeste gevallen kunnen we binnen het kwartier een correcte diagnose stellen. Bovendien kunnen de meeste problemen binnen het half uur worden opgelost. Sommige complexe herstellingen kunnen echter meer tijd in beslag nemen. In dit geval zal de technieker u ter plaatse informeren wat de totale herstellingskost zal bedragen.

  • Indien u wenst dat we bij u thuis komen voor de herstelling of diagnose, dan betaalt u €60 (excl. btw).
  • Per 15 min. wordt €18 (excl. btw) aangerekend + de eventuele onderdelen die nodig zijn om het toestel te herstellen.
  • Is uw defect toestel bij ons aangekocht geweest, dan geniet u van extra voordeel!
  • U kan uw toestel goedkoper laten herstellen indien u uw apparaat zelf binnenbrengt in ons herstelatelier. Wij vragen dan enkel een voorschot van €60 bij het binnenbrengen. Het toestel wordt eveneens nagezien en u wordt op voorhand verwittigd wat de eventuele herstellingskost zou zijn. U heeft dan de vrije keuze als u het toestel al dan niet laat herstellen.
  • Indien de herstellingskosten te hoog zouden zijn of herstelling niet meer mogelijk, kan u ook overgaan tot aankoop van een nieuw toestel bij ons. De kosten voor nazicht van uw huidig toestel worden dan geheel of gedeeltelijk in mindering gebracht van de aankoop van een nieuw toestel.(verkoopprijs hoger dan €600)

Hoe kan ik de herstellingskosten betalen?

Wij beschikken over mobiel Bancontact. U hoeft dus geen cash geld in huis te hebben of mee te brengen naar ons atelier.

3 maanden garantie op de herstelling

Wanneer wij het toestel hersteld hebben, heeft u drie maanden garantie op het vervangen onderdeel.