Wie is Dokter Elektro?

Dokter Elektro is een erkend servicestation met uitvalsbasis Mariakerke bij Gent en werd opgericht door Marc Leyre.

Marc is sinds 1987 elektrotechnieker van alle huishoudapparaten, en werkte 12 jaar als fabriekstechnieker voor de merken Bauknecht en Whirlpool. Later, in 1998, startte Marc zijn mijn eigen servicecenter: Dokter Elektro.

dokterelektro Marc herstellen huishoud aparaat

Dokter Elektro is gespecialiseerd in reparaties van alle huishoudtoestellen, van alle merken, voor zowel voor particulieren, bedrijven, elektrofabrikanten als voor keukeninstallateurs.

We staan garant voor een snelle en persoonlijke service. Ook zijn we er immers sterk van bewust dat u een defect huishoudtoestel niet kan missen en dat een snelle herstelling voor u van groot belang is.

Is uw toestel niet meer te herstellen? Dan kan u bij ons een nieuw toestel bestellen.

Door onze jarenlange ervaring als elektrotechnieker weten we precies welke merken kwalitatief goed zijn en welke niet. U krijgt bij ons dan ook een uitstekend advies. U bestelt het nieuwe toestel bij ons en we zorgen voor een snelle levering en vlekkeloze aansluiting en/of inbouw in uw keuken.

Waarom zou je voor Dokter Elektro kiezen?

Lokale expertise binnen handbereik: Ons team bestaat uitsluitend uit gecertificeerde technici die in jouw buurt wonen.  Marc of Jan helpen je graag voor je witgoedherstelling in Oost- en West-Vlaanderen.

Directe diagnose: We bieden onmiddellijke helderheid over het probleem met je toestel. In maar liefst 93% van de gevallen slagen we erin het toestel direct op locatie te repareren.

Eenvoudige betalingsmogelijkheden: Voor jouw gemak accepteren we betalingen via Bancontact of jouw bankapp, zodat contant geld niet nodig is.

Flexibele herstelopties: Of we nu bij jou thuis komen of je brengt je toestel naar ons Repair Center in Gent; wij zorgen voor een snelle en efficiënte service.

Garantie van 3 maanden: Na een reparatie door ons team, geniet je van een garantie van drie maanden op de uitgevoerde herstelling.

Marc Leyre
Marc LeyreOprichter en bestuurder van Dokter Elektro
Samen met Jan staan ik voor u klaar voor de regio Oost en West-Vlaanderen. Samen meer dan 60 jaar ervaring!
Daarnaast ben ik, als oprichter van Dokter Elektro, ook actief als lesgever “witgoed hersteller” aan de Syntra hoge school. Deze rol versterkt mijn toewijding aan vakmanschap en onderwijs in ons vakgebied.

Ontmoet technieker Jan
Ontmoet technieker JanUw Dokter Elektro technieker voor de regio Oost en West-Vlaanderen
Jan is uw betrouwbare Dokter Elektro technieker voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Hij staat klaar om u te helpen met alle problemen met uw witgoed in deze provincies.
Jan werkt reeds verschillende jaren bij Dokter Elektro

Dokter Elektro zoekt nieuwe partners.

Bij Dokter Elektro zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe partners om met samen te werken.

Ben jij een gepassioneerde en vakkundige schrijnwerker of keukeninstallateur die zelf geen herstellingen of plaatsingen doet van keukenapparaten? U herkent misschien volgende situatie : uw klant heeft een probleem met zijn vaatwasmachine, kookplaat, oven,…. u contacteert uw leverancier, deze zijn niet of nauwelijks bereikbaar of er is zelfs geen technische dienst, uw klant wordt niet of slecht geholpen!

Dan kunnen wij dit voor u doen zodat uw klanten deskundig geholpen worden met hun inbouwapparaten. Steeds in overleg en samenwerking met u.

Als je geïnteresseerd bent om samen te werken, contacteer Marc gerust op 0477 633 799 of via onderstaande contactformulier.

We kijken er naar uit om met u samen te werken zodat uw klanten een betere en persoonlijke dienstverlening krijgen.

Contacteer ons via een contactformulier