Wie is Dokter Elektro?

Dokter Electro is een erkend servicestation met uitvalsbasis Mariakerke bij Gent en werd opgericht door Marc Leyre.

Marc is sinds 1987 elektrotechnieker van alle huishoudapparaten, en werkte 12 jaar als fabriekstechnieker voor de merken Bauknecht en Whirlpool. Later, in 1998, startte Marc zijn mijn eigen servicecenter: Dokter Elektro.

dokterelektro Marc herstellen huishoud aparaat

Dokter Electro is gespecialiseerd in reparaties van alle huishoudtoestellen, van alle merken, voor zowel voor particulieren, bedrijven, elektrofabrikanten als voor keukeninstallateurs.

We staan garant voor een snelle en persoonlijke service. Ook zijn we er immers sterk van bewust dat u een defect huishoudtoestel niet kan missen en dat een snelle herstelling voor u van groot belang is.

Is uw toestel niet meer te herstellen? Dan kan u bij ons een nieuw toestel bestellen.

Door onze jarenlange ervaring als elektrotechnieker weten we precies welke merken kwalitatief goed zijn en welke niet. U krijgt bij ons dan ook een uitstekend advies. U bestelt het nieuwe toestel bij ons en we zorgen voor een snelle levering en vlekkeloze aansluiting en/of inbouw.

Waarom kiezen voor Dokter Electro?

Ervaren techniekers uit jouw regio: we werken enkel met gecertificeerde monteurs uit jouw regio

  • Oost- en West-Vlaanderen : Marc, David, Jan of Frederik.
  • Provincie Antwerpen : Patrick
  • Limburg : Willy

Onmiddellijke diagnose: je weet meteen wat er mis is met je toestel. In 93% van de gevallen kunnen we het toestel ter plaatse herstellen.

Betaling met Bancontact: je hebt geen cash geld in huis nodig.

Herstelling ter plaatse of in ons Repair Center: wij komen bij jou ter plaatse of breng zelf je toestel binnen in ons Repair Center te Gent.
3 maanden garantie op de herstelling: wanneer wij het toestel hersteld hebben, heeft u drie maanden garantie op de herstelling

Marc Leyre
Marc LeyreOprichter en bestuurder van Dokter Elektro
Samen met David, Frederik en ikzelf staan wij voor u klaar voor de regio Oost en West-Vlaanderen. Samen meer dan 60 jaar ervaring!
Technieker Willy
Technieker WillyGedreven om al wat kapot is opnieuw werkend te krijgen.
Ik help u voor de gemeentes met een straal van 25km rond Oudsbergen zoals
Peer, Bree, Genk, Houthalen-Helchteren, Zonhoven, Bocholt, Pelt, As,….
Met mijn opleiding als ingenieur en gezien mijn interesses alles wat met techniek te maken heeft kan ik al uw elekro problemen de baas.
Technieker Patrick
Technieker PatrickUw Dokter Elektro technieker voor de regio Antwerpen
Ik help u voor de gemeentes rond het Antwerpse tot de Nederlandse grens: van regio Essen, Turnhout, Herentals, Lier en Mechelen.
Opleiding A1 Elektronica en reeds enige tientallen jaren ervaring, véél te lang dus ;-), actief in de branche.
Technieker Jan
Technieker JanUw Dokter Elektro technieker voor de regio Oost en West-Vlaanderen
Ik help u voor de provincies Oost en West-Vlaanderen

Dokter Electro zoekt nieuwe collega’s

Bij Dokter Elektro zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe techniekers die ons team kunnen versterken. Ben jij een gepassioneerde en vakkundige technieker met een brede kennis van elektrotechniek, elektronica of mechanica? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken!

We bieden een uitdagende werkomgeving met de nieuwste technologieën en een team van ervaren professionals. Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Als je geïnteresseerd bent om bij ons te werken, stuur ons dan gerust je CV en motivatiebrief. We kijken er naar uit om van je te horen en te ontdekken of jij de perfecte match bent voor ons team.

Contacteer ons via een contactformulier