Bel mij op 0477/633 799 of mail naar info@dokterelektro.be.

Ik maak meteen met u een afspraak om het toestel na te zien, te herstellen of de kostprijs te bepalen van de eventuele herstelling.

Indien de kostprijs van de herstelling te hoog is of herstelling is niet meer mogelijk dan kan u bij ons een nieuw toestel aankopen. De kosten voor nazicht van uw oud toestel kunnen dan geheel of gedeeltelijk in mindering gebracht worden!

Ik zorg ervoor dat uw huishoudtoestellen degelijk zijn hersteld of vervangen en dit steeds met de bedoeling u de beste persoonlijke service te bieden.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies welke merken garant staan voor weer jarenlang gebruiksplezier van uw huishoudtoestel. De nieuwe elektro huishoudtoestellen welke u bij mij kan aankopen worden dan ook zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, levensduur, energieverbruik en gebruiksgemak.

Contacteer me, en ik help u graag verder bij het herstellen of aankopen van een nieuwe toestel.