Verkoop elektro huishoudtoestellen

verkoop electro huishoudtoestellen

Door mijn jarenlange ervaring als elektrotechnieker weet ik precies welke merken garant staan voor weer jarenlang gebruiksplezier van uw huishoudtoestel.

De elektro huishoudtoestellen uit ons assortiment worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, levensduur en gebruiksgemak. We besteden ook veel aandacht aan uw energieverbruik. Alle toestellen hebben dan ook een zuinig energielabel.

Gratis levering in heel België

Wanneer u een elektro huishoudapparaat bij ons aankoopt, wordt dit gratis bij u thuis geleverd. U kan het toestel ook door ons laten aansluiten en inbouwen. In dat geval nemen wij uw oud elektro huishoudtoestel gratis mee

Een nieuw toestel in huis vraagt soms wat aanpassing van u. Geen zin om de handleiding te lezen? Geen probleem, ik geef u de uitleg hoe uw nieuw toestel werkt. Alsook tips voor gebruik van het nieuwe apparaat.

Aanpassingen aan sanitair of elektriciteit nodig?

Moet er een elektriciteitsleiding, een stopcontact, een afvoer of een kraan verplaatst of bijgeplaatst worden om uw nieuw toestel op de gewenste plaats aan te sluiten? Als geregistreerd aannemer zorgen wij er voor dat deze werken op een nette wijze worden uitgevoerd bij het aansluiten, plaatsen of inbouwen van uw elektro huishoudtoestel.

Online bestellen: snel en gemakkelijk

U kan via onze online shop het gewenste huishoudtoestel meteen reserveren of bestellen. Het gekozen toestel wordt bij u thuis geleverd. Bovendien kan u aanduiden dat u het toestel door ons wil laten plaatsen en aansluiten. In dat geval sta ik persoonlijk garant voor de levering en aansluiting. Zoekt U een elektrotoestel dat nog niet in onze webshop vermeld staat? Vraag het gerust aan per mail via info@dokterelektro.be of telefonisch op 0477 633 799.

 

Wat bij defect?

Ook het beste toestel geraakt vroeg of laat defect. Door mijn meer dan 30 jaar ervaring als elektrotechnieker van gereputeerde elektromerken wordt uw toestel snel hersteld, met originele onderdelen. Ik sluit hierbij geen compromissen, maar een zorg voor een deugdelijke herstelling zodat u nog zo lang mogelijk van uw toestel kan genieten.

 

 

Dringende interventie nodig?

Plaats van herstelling
Het atelier is open op maandag en donderdag, telkens van 10u00 tot 18u00
Gegevens van het toestel
Probleemomschrijving
Uw adresgegevens
Hoe kunnen wij u contacteren